2014. október 10., péntek

BAM! reggeli Pécs, 2014.10.09.


  A Magyar Kerékpárklub önkéntesei révén tegnap (2014. október 9.) Pécsen is megtartották a Bringázz a munkába! őszi kampányának hivatalos kerékpáros reggelijét. Hétre összegyűltek szép számmal a város bringásai a Széchenyi térre a kellemes 10-11 fokos, napsütéses időben.
BAM! stand - Pécs, Széchenyi tér
   Le a kalappal a szervezők előtt, már korán reggel szépen előkészülve, széles mosollyal és nagy lelkesedéssel vártak minket, ráadásul volt kerékpárgravírozás és váltó-fék ellenőrzés is. Reggeli gyanánt kaptunk meleg teát, friss pogácsát, gyümölcslevet és nagy örömömre a Finom kávé is odagördült, hogy feltöltse energiával az álmos tekerőket. A „szeretetcsomagban” volt túrórudi, Belvita keksz, dobozos gyümölcslé, fényvisszaverő szalag, BAM naptár és jelentkezőlap a Magyar Kerékpárklubba.
Finom kávé sietett a nehezen ébredők segítségére.

  Ez utóbbit jelnek vettem, mivel már egy ideje fontolgatom, hogy tudatos bicajozással próbálkozóként csatlakozok a klubhoz. A szórólapon néhány pontban fel volt tűntetve, hogy milyen előnyökkel is jár, ha taggá válsz – információdömping, kerékpártúrák, érdekképviselet, biztosítás, kedvezmények –, ezek rám pluszban ösztönzőleg hatottak, így regisztráltam online, elutaltam az éves tagdíjat és kíváncsian várom, hogy nekem mennyire lesz hasznos a tagság. Bővebb infókat klubról ITT találsz.
A  "szeretetcsomagok".

   Visszatérve a reggelihez, az országos Facebook eseménybe a rólunk készült képpel készült a helyzetjelentés – ezt nagyon menőnek érzem :-P –, a poszt tanúbizonysága szerint közel 250-en vettünk részt a rendezvényen, ami szerintem a tavalyihoz képest jókora gyarapodás, tavaszi cél a 300 fő. Hajrá! Egyébként országszerte nagy volt az érdeklődés, jól mutatta ezt, hogy a Kerékpárklub oldala túlterheltség miatt elérhetetlenné vált.
Sztárfotónk.
   Ha még nem regisztráltál a Bringázz a munkába! kampányba, akkor még megteheted egyénileg és csapatban is, az őszi szemeszter 2014. október 31-ig tart és ha legalább nyolc alkalommal rögzítesz tekerést, akkor kapsz egy jópofa elismerő oklevelet. Hajrá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése